Odkleni moč
leta 2024

Spletni dogodek s Tjašo Dorelay

Te zanima kaj prinaša leto 2024?

 

Leto 2024 ti bo v dalo v roke povečevalno steklo, da od blizu pogledaš v svoje življenje in reprogramiraš svoj um in premakneš svojo zavest iz 3D (strah) v 5D (ljubezen in jasnost).

 

Ko boš to pogumno storil, boš aktiviral polno moč svoje DNK vijačnice (trenutno imaš aktivnih samo 20%)  in zaživel v svojem polnem potencialu.

Si tega želiš zase?

 

Zagotovi si posnetek spletnega dogodka

in ODKLENI MOČ LETA 2024.

 

Na tem dogodku je Tjaša Dorelay s teboj delila prve usmeritve za prihajajoče leto in zate kanalizirala meditacijo, s katero boš odprl svoj portal energij leta 2024.

V spletnem dogodku ODKLENI MOČ LETA 2024 prejmeš:

Kdo je Tjaša Dorelay?

Tjaša Dorelay je medij, ki kanalizira sporočila duhovnega sveta in kot moderni orakelj prinaša jasnost, kako postati vodja svojega življenja in s svojo vibracijo ustvarjati želene situacije.

Je avtorica treh knjižnih uspešnic, njena nova knjiga IZVORNO KANALIZIRANJE ZA SVET 2024 pa ugleda luč sveta 12. decembra 2023.

Njene kanalizirane meditacije in dogodke, ki dvigujejo zavedanje in prinašajo svež pristop k duhovnosti, ki je praktična in prizemljena, a hkrati posamezniku ponuja močno osebno transformacijo in duhovno rast, si je ogledalo več kot 4 milijone ljudi.

S Tjašo Dorelay lahko sodeluješ preko spletne šole Oracle Membership™, v kateri mesečno predaja znanje o zavestnem načinu življenja in deli kanalizirana sporočila, ki jih kot medij prenaša iz duhovnega sveta. Na njeni spletni strani www.tjasadorelay.com boš našel vse, kar potrebuješ za svojo dnevno duhovno prakso.

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop